Efectes del “repagament” a València: Sanitat ordena retirar una pròtesi de 152 euros a un jove que no podia pagar-la

“Després de l’operació, segons la versió familiar, el metge va informar a la mare que haurien de pagar 120 euros per la pròtesi ortopèdica col·locada. Per a ells va ser una sorpresa que es va materialitzar l’endemà passat. El dijous va arribar a l’habitació l’empleada de l’empresa ortopèdica requerida per l’hospital i els va reclamar 152 euros, dels quals més endavant la conselleria ja els retornaria 122 euros. Però la família, asfixiada econòmicament per una hipoteca de gairebé 1.200 euros i que és alimentada per veïns de la població, no podia fer front a aquesta quantitat. “Li vaig dir que no podia pagar-ho. Que no tenia aquests diners perquè, en realitat, no tinc ni per menjar”, compte María Dolores, mare d’Adrián. Després d’abandonar l’habitació i rebre l’aprovació del metge que havia realitzat l’operació, la pròtesi va ser retirada del genoll d’Adrián. De seguida va entrar el personal sanitari i li va enguixar la cama. “No em subjecta igual que la pròtesi i ja s’ha desviat”, es queixa ell.”.  Ho llegim a Levante. El mercantil valenciano.

Reflexionem. Ens trobem davant d’una situació de repagament de 30€. Més de 6 milions d’aturats. Desnonaments diaris a gent que no pot pagar la hipoteca. En aquesta situació, no hi ha cap protocol que contempli situacions d’aquest tipus? Quina mena de presumptes miserables ens governen? No hi ha ningú que pensi que amb un 27% d’atur –57% entre els joves– aquestes situacions es poden donar cada dia?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Pel dret a la salut

Plataforma ciutadana

Punts de Vista

Blog d'àngelsmcastells, dona, d'esquerres, economista i moltes coses més...

Dempeus per la salut pública

en defensa del Sistema Nacional de Salut amb tot el seu caràcter assolit: públic, universal, de qualitat, integral, solidari i d' equitat garantida.

%d bloggers like this: