Què passa al socio-sanitari Pere Virgili?

Ja fa temps que en l’edifici Xaloc del sociosanitari de Pere Virgili un dels dos ascensors que trasllada als malalts des de les seves habitacions fins la planta de rehabilitació no funciona. És fàcil entendre que per les característiques dels pacients ingressats el seu ús és indispensable, les persones que hi fan estada normalment els han d’utilitzar sempre que s’han de canviar de planta, tant per rebre atencions mèdiques com per a qualsevol necessitat o desig. Els embussos i esperes per aquest funcionament al 50% són considerables. Diuen que és degut a les retallades, a la necessitat d’estalviar diners.

senyal perillAra en arriben notícies que aquest dilluns, en el pont de la Mercè, aquest únic ascensor que han d’utilitzar els infermers amb les seves lliteres, familiars i pacients va patir una avaria que el va tenir parat més d’una hora i mitja quan es trobava desplaçant-se entre plantes.

Dins nou persones, llitera, taca-taca i malalts. La capacitat és per deu usuaris. Us podeu imaginar la situació d’angoixa que van patir les persones atrapades quan no hi havia manera de treure-les i van haver d’intervenir els bombers.

Els van haver de treure per una gatera i sort, diuen, que es va parar on es va parar. Podia haver estat pitjor. Des de la Plataforma pel Dret a la Salut i des de la Coordinadora de Sap Muntanya esbrinarem què passa,  què va passar i us ho explicarem.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Pel dret a la salut

Plataforma ciutadana

Punts de Vista

Blog d'àngelsmcastells, dona, d'esquerres, economista i moltes coses més...

Dempeus per la salut pública

en defensa del Sistema Nacional de Salut amb tot el seu caràcter assolit: públic, universal, de qualitat, integral, solidari i d' equitat garantida.

%d bloggers like this: