ÈXIT DE LA TROBADA DE COL·LECTIUS EN DEFENSA DE LA SALUT

IMG_9177.1

IMG_9178.1

Us donem una primera notícia urgent i la imatge gràfica, quan la Trobada de col·lectius en defensa de la salut que hem convocat des de la PDS (Plataforma pel Dret a la Salut) estava a punt de començar. Cal destacar la presència de persones i col·lectius de tot Catalunya que o bé van enviar comunicacions a la Jornada o bé van prendre la paraula.

Després de les intervencions inicials dels col·lectius presents Marcel·la Güell de la FAVB va presentar les propostes de mobilitzacions dels dies 24 de novembre i 4 de desembre (la PDS hi dóna suport i donarem més informació sobre elles properament). Després d’un breu descans es van presentar propostes d’acció per part de Sicom (Pep Cabayol), Dempeus (Toni Barberà) i la PDS (Josep Vallhonesta). Totes van ser aprovades i enriquides per les intervencions dels assistents. Ara caldrà donar-les forma i concretar-les en els propers dies. També es va aprovar denunciar el procés i final de la Comissió del Parlament de Catalunya sobre la sanitat i la salut.

IMG_9179.1

IMG_9181.1

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Pel dret a la salut

Plataforma ciutadana

Punts de Vista

Blog d'àngelsmcastells, dona, d'esquerres, economista i moltes coses més...

Dempeus per la salut pública

en defensa del Sistema Nacional de Salut amb tot el seu caràcter assolit: públic, universal, de qualitat, integral, solidari i d' equitat garantida.

%d bloggers like this: