CONÈIXER DE FORMA CIENTÍFICA L’ABAST DE LES RETALLADES I L’INFLUENCIA EN LA SALUT

Sense coneixement no hi ha canvi. Conèixer l’abast de les retallades ens ajudarà a mantenir la Salut Pública i fer-la de qualitat

Quants de vosaltres no ens heu demanat formació en matèria de salut? Doncs bé un grup d’investigadors i investigadores del GREDS (Grup de Recerca en Defensa de la Sanitat), lligats a la Universitat volen investigar l’impacte de les retallades sobre la sanitat. Però no és això només. Tenen el suport dels grups que conformen el moviment social en defensa de la salut. És per tan una recerca amb base, destí i finançament popular.

Descripció del projecte

La sanitat pública a Catalunya i en l’Estat Español estan en perill i necessitem dades científiques que ens ajudin a defensar-la. Us demanem ajuda per al finançament i posterior difusió d’una recerca rigorosa coordinada per científics que estudiï l’impacte de la privatització de la sanitat pública en la salut.

En quina fase del projecte estem?

gredswercami

Ens ho diuen els autors del projecte:

Ja s’han aconseguit complir els objectius de la primera fase: 8.500 € Gràcies a tots/es.

Ara ens queda el camí més difícil, intentar aconseguir la resta de fases. Ens queden 19 dies per a això i crec que ens hauríem de focalitzar els nostres esforços en la segona fase ( 9.500€ més). Per a això hem d’entendre que la part comunicativa és bàsica.
Mentrestant podríeu penjar en els vostres facebook o tutejar aquest vídeo que hem llançat aquest matí. En aquesta ocasió ens centrem a Madrid, perquè entenem que aquest estudi pot ser molt útil per a la resta de l’estat espanyol.

Podeu entrar a la pàgina per fer donacions aquí

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Pel dret a la salut

Plataforma ciutadana

Punts de Vista

Blog d'àngelsmcastells, dona, d'esquerres, economista i moltes coses més...

Dempeus per la salut pública

en defensa del Sistema Nacional de Salut amb tot el seu caràcter assolit: públic, universal, de qualitat, integral, solidari i d' equitat garantida.

%d bloggers like this: