Les farmàcies no serveixen, els malalts no es mediquen

Què està passant? És el segon cas que publiquem. Les farmàcies no serveixen, els malalts no es mediquen, els malalts… No ens atrevim a acabar la frase. Ho entenu oi?

És un problema desconegut per la ciutadania, però no per les administracions públiques. Les farmàcies no cobren el que se’ls deu, les farmàcies no tenen diners, les farmàcies no compren als proveïdors, els pacients… On queda la sanitat pública? Estem tornant al segle XIX des del segle XXI? Quin és el paper que estan jugant l’Estat i la Generalitat? Doncs el president Rajoy, preocupat pel deficit públic que ha causat la deuta privada dels bancs, el president que retalla pressupostos, el president que pràctica reformes laborals amb l’ajuda de CiU… diu que l’economia comença a anar bé i que properament començarà a baixar impostos. Als més rics, és clar. I si es baixen els impostos, les farmàcies hauran cobrat?

Possiblement la taxa d’atur s’estabilitzi, però a quines xifres arribarem? I com no habrà d’aturar-se si cada cop queden menys treballadors per acomiadar? Pensen aplicar el mateix sistema al món de la salut? És terrible pensar que puguin deixar “en els punts suspensius” la ressolució del problema d’aquells malalts que representen una despesa excessiva. És una vergonya que els pacients als quals la sanitat pública ha d’atendre amb la màxima prioritat siguin desatesos d’aquesta forma tan miserable i hagin de recòrrer al suports dels col·lectius de la societat civil per defensar el seu dret a la salut.

immunosupresors2

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Pel dret a la salut

Plataforma ciutadana

Punts de Vista

Blog d'àngelsmcastells, dona, d'esquerres, economista i moltes coses més...

Dempeus per la salut pública

en defensa del Sistema Nacional de Salut amb tot el seu caràcter assolit: públic, universal, de qualitat, integral, solidari i d' equitat garantida.

%d bloggers like this: