COMUNICAT DE L’ASSEMBLEA VEÏNAL DE ROCAFONDA I EL PALAU

IMG_7952

Aquesta assemblea veïnal, liderada per les AV de Rocafonda i el Palau, amb la participació de la Coordinadora per la Sanitat Pública Mataró – Maresme i la FAVM, reunida ahir el vespre, vol expressar el següent, aprovat per consens assembleari:

1.-  Que avui, dilluns, a les 6 del matí ha finalitzat l’ocupació del CAP Rocafonda – El Palau, duta a terme durant 41 dies i nits, amb l’objectiu de recuperar dues metgesses molt estimades, dues infermeres i dues mediadores, desplaçades del centre per les retallades prèvies patides.

2.- Que tota l’assemblea manifesta una gran satisfacció pels objectius assolits que són: una de les dues metgesses, les dues mediadores i la constitució del Consell de Salut del CAP per vetllar pel seu bon funcionament.

3.- Que ara en fixem  un nou objectiu molt important: superar la demora de les consultes i aconseguir que totes es facin amb un màxim de 3 dies, objectiu difícil, ja que ara l’espera sol ser de fins a tres setmanes.

4.- Per aconseguir-ho, seguirem amb les assemblees setmanals, farem ocupacions periòdiques del CAP, manifestacions, altres accions i molta difusió de la nostra lluita, tant a nivell de barri, com de ciutat i de país. La demora de les visites passa a la majoria de CAP de Catalunya, és un problema general!

5.- Ens sentim amb molta força; en aquests dies d’ocupació hem après moltes coses: a descobrir-nos i valorar-nos més com a veïns i veïnes, a conèixer per dins la nostra sanitat, molt malalta, i a saber que només el poble unit i actiu és el protagonista de la superació de la crisi que no hem provocat, però que patim i que paguem.

6.- Convidem tothom, dels dos barris, de Mataró i de Catalunya,  a unir-se en una gran lluita per defensar la salut que no ha de ser MAI un negoci, sinó un dret humà.

 Gràcies a tothom!       Lluitarem i guanyarem!      Tenim molta força!

17  de febrer de 2014

                     Només es perden les lluites que no s’inicien!

 DILLUNS  DIMARTS  DIMECRES  DIJOUS  DIVENDRES  DISSABTE  DIUMENGE
17         S’acaba l’ocupació permanent del CAPReunió de la comis de la manifestació 18  19 20 Manifestació sonora i vestits de malalts,  pels dos barris
21    Assemblea   veïnalXerrada Pep RieraOcupació del  CAP per una nit 22 23        DINAR POPULAR: Calçotada i botifarrada o concurs de truites
Informació a dir a la dra del CAPGestions alcalde  per  visita a Boi Ruiz  Presentació   de la darrera  carta amb  signatures a  Boi Ruiz.
Anuncis

One thought on “COMUNICAT DE L’ASSEMBLEA VEÏNAL DE ROCAFONDA I EL PALAU

  1. […] primavera a Mataró; les lluites pel seus centres d’atenció primària i també de les seves assemblees. Les amigues i amics de Matarò no només han lluitat per les reivindicacions de la seva ciutat i […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Pel dret a la salut

Plataforma ciutadana

Punts de Vista

Blog d'àngelsmcastells, dona, d'esquerres, economista i moltes coses més...

Dempeus per la salut pública

en defensa del Sistema Nacional de Salut amb tot el seu caràcter assolit: públic, universal, de qualitat, integral, solidari i d' equitat garantida.

%d bloggers like this: