Mataró – Maresme multitudinària entrega de signatures

Les companyes i companys de Matarò – Maresme i la seva Coordinadora en Defensa de la Sanitat Pública de  Mataró–Maresme han fet aquest any una de les mobilitzacions més importants que s’han viscuts a casa nostra. Podeu veure-ho en els articles que vam publicar en el seu dia, manifestacions, xerrades i tancades: Ens hi va la vida: una magnífica tarda de primavera a Mataró; les lluites pel seus centres d’atenció primària i també de les seves assemblees. Les amigues i amics de Matarò no només han lluitat per les reivindicacions de la seva ciutat i comarca sinó que han sabut sumar-se a la lluita general i el 20 de de juny es van afegir a les tancades i concentracions que diversos centres sanitaris van portar a terme seguint la crida de la PDS. Avui segueixen donant-nos exemple de lluita unitària i entregaran més de 23 mil signatures. La PDS i altres col·lectius volem destacar la seva lluita fent-la nostra. Llegiu a sota el seu comunicat:

IMG_7952

Coordinadora en Defensa de la Sanitat Pública de  Mataró–Maresme

Benvolguts:

Us invitem a l’acte de lliurament de les signatures recollides en defensa de la Sanitat Pública, que farem el proper dimarts, dia 15 de juliol, a les 11:00 h. a la seu del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, Trav. de les Corts, 131-159, (Pavelló Ave Maria), de Barcelona

Volem aprofitar l’acte de lliurament de les signatures per defensar la Sanitat Pública, que és nostra, i manifestar una protesta radical i contundent en contra de les retallades que estan duent a terme l’actual govern de la Generalitat i de l’Estat i que estant provocant el desmantellament del Sistema Sanitari Públic de Catalunya i afavorint els negocis privats a costa de la salut de les persones.

Hem invitat a altres territoris de Catalunya , que han fet recollida de signatures, a confluir i sumar-se a l’acte. També hem invitat a diferents grups parlamentaris, perquè ens acompanyin i ens recolzin en aquesta acció de defensa del Sistema Sanitari Públic de Catalunya.

Esperem comptar amb la vostra assistència i col·laboració.

Mataró, 10 de juliol de 2014

Responent a aquesta invitació de la Coordinadora de Mataró – Maresme:

Aniran també a entregar les seves signatures a la Conselleria el mateix dia i hora les següents entitats: Plataforma per la defensa de la sanitat publica de Terrassa, Coordinadora de la SAP Muntanya (H. Vall d’Hebron), membre de la PDS i Grups de salut de l’assemblea de Sarrià/Sant Gervasi.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Pel dret a la salut

Plataforma ciutadana

Punts de Vista

Blog d'àngelsmcastells, dona, d'esquerres, economista i moltes coses més...

Dempeus per la salut pública

en defensa del Sistema Nacional de Salut amb tot el seu caràcter assolit: públic, universal, de qualitat, integral, solidari i d' equitat garantida.

%d bloggers like this: