CiU Nega que es redueixin llits als hospitals (1)

Juliol va ser un mes mogut (veieu els articles anteriors del blog). Mobilitzacions als hospitals de Tarragona, Bellvitge i Vall d’Hebron. Malgrat tot en l’últim debat al Parlament, en la reprovació al Conseller que va presentar Marta Ribas del grup de ICV-EUiA, la diputada de CiU, Meritxell Borrás va arribar a dir que en els últims anys no s’havien reduït llits als hospitals catalans. Però segons la memòria del Servei Català de la Salut (CatSalut), al 2010 hi havia 14.072 llits i al 2012, 13.357. Quants en queden al 2014? O millor dit, quants farien falta? Aquest és un primer post per explicar que ha passat aquest estiu amb els llits i els hospitals.

MartaRibas

Vegeu el vídeo de la intervenció de la Marta Ribas fent clic aquí

La informació publicada pel País i el detall de les votacions que es van realitzar

Tal i com informava el diari El País: “ERC i CiU també van rebutjar altres punts de la moció, com “no fer més retallades en personal sanitari” en els propers dos anys o “garantir la continuïtat de l’Institut Català de la Salut (ICS) com a entitat integramente pública”.”

I a tot això menyspreu de la presidenta del Parlament quan va expulsar als invitats de l’Hospital de Bellvitge: “És vergonyós convidar a aquesta gent, eh”.”

Però Bellvitge és un bon exemple per contradir les paraules de la diputada de CiU Meritxell Borràs, vegeu el reportatge dels nostres companys de Sicom sobre Bellvitge.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Pel dret a la salut

Plataforma ciutadana

Punts de Vista

Blog d'àngelsmcastells, dona, d'esquerres, economista i moltes coses més...

Dempeus per la salut pública

en defensa del Sistema Nacional de Salut amb tot el seu caràcter assolit: públic, universal, de qualitat, integral, solidari i d' equitat garantida.

%d bloggers like this: