De la protesta a la proposta, programa de salut

Vegeu i descarregueu el programa de salut en la seva versió final llistat d’adhesions a data de 20 d’octubre del 2014 fent clic aquí

En els últims dos mesos s’ha produït un avenç significatiu dins del moviment en defensa de la salut i la sanitat. Fins ara havíem recollit signatures, manifestat, denunciat, resistit, desobeït, ocupat plantes d’hospital, caps,conselleria… Sempre en defensa de la Sanitat pública i de qualitat, al servei de la immensa majoria de la població que creu que no es pot fer negoci amb la salut, al servei de tots i totes que pensen que no es poden tancar llits, reduir llocs de treball, traspassar malalts de la pública a la privada. Aquesta feina l’hem feta i cal seguir fent-la.
Però ara hem donat un pas endavant, hem passat de la protesta a la proposta. Ja no volem posar sobre la taula, només les retallades. Diem que aquestes són una simple excusa per potenciar un tipus de sanitat que permet la connivència amb la sanitat privada, una gestió privada de molts cabals públics que permeten l’opacitat i el malbaratament de diners de tothom.
No són només les retallades. És també el desenvolupament progressiu d’un model que de forma insidiosa, lentament a vegades i de forma brutal en altres, es va implantat a casa nostra i en el conjunt de l’Estat.
Davant d’aquells i aquelles que emparats amb les idees neoliberals pensen que la sanitat que tenim és l’única possible, nosaltres diem que una altra sanitat i salut sí és possible.
Trobareu en el link de principi de pàgina el document elaborat aquest estiu que, de forma simple i breu, planteja les passes que cal donar per revertir l’actual model sanitari.
Us volem animar perquè el discutiu i el feu vostre. Que aporteu les vostres reflexions, les de cada centre de treball, les de cada entitat.
correu: peldretalasalut@gmail.com
Anuncis

2 thoughts on “De la protesta a la proposta, programa de salut

  1. […] en el post anterior de la PDS el programa alternatiu de salut que els col·lectius de la PDS (i d’altres) estem proposant i […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Pel dret a la salut

Plataforma ciutadana

Punts de Vista

Blog d'àngelsmcastells, dona, d'esquerres, economista i moltes coses més...

Dempeus per la salut pública

en defensa del Sistema Nacional de Salut amb tot el seu caràcter assolit: públic, universal, de qualitat, integral, solidari i d' equitat garantida.

%d bloggers like this: