Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública del Baix Vallès

La Plataforma es reafirma en el seu programa de defensa de la Sanitat, contra el Consorci de Lleida i es solidaritza amb les persones que treballen a l’Hospital de Mollet

IMG_0665

El 3 de desembre va tenir lloc l’Assemblea oberta a la ciutadania de la Plataforma en defensa de la Sanitat Pública del Baix Vallès a la que van assistir-hi prop de 50 persones.

El grup coordinador estem molt satisfets en com es va desenvolupar l’assemblea en la que es van tractar quatre punts: l’informe de gestió, el pla de treball, l’elecció del grup coordinador i un punt de varis.

A l’assemblea hi van haver intervencions per part de les persones assistents en reflexions sobre l’informe de gestió, com va ser el model de Sanitat que s’intenta implantar per part del Govern de CIU a Lleida, que no deixa de ser una privatització de la sanitat pública en majúscules. També es va parlar sobre suposades llistes paral·leles existents a la Fundació Hospital de Mollet provinent de mútua, on es donen preferència a les persones que venen d’aquesta per davant de qui la té provinent per la seguretat social.

Un altre tema que es va parlar, va ser sobre la gestió que es fa des de la Fundació Hospital de Mollet, la manca de transparència i opacitat en els òrgans de participació pel que fa als comptes i la informació que es demana.

La Plataforma en defensa de la Sanitat Pública del Baix Vallès, en reafirmem en el nostre compromís i recolzament vers la lluita dels drets de les persones que treballen a l’Hospital i a les empreses del grup Fundació Sanitària Mollet que malgrat les retallades que vol impulsar la direcció de l’empresa sobre el sou i les condicions laborals, increment de la jornada de treball, més rotacions de torns,no s’incrementa la plantilla, i es preten a través de voluntariat realitzar la feina de professionals. Cal dir alt i clar que són uns grans professionals malgrat les dificultats a causa de les retallades.

El grup coordinador a partir d’aquesta assemblea tindrà la possibilitat de poder gestionar i fer més activitats gràcies a la incorporació de quatre persones, de diferents organitzacions o a títol personal, la qual cosa ens congratula.

Com no pot ser d’una altra forma, la Plataforma seguirà la línia de treball engegat l’any passat proposant activitats adreçades a la ciutadania des d’una perspectiva de gènere, i en aquest sentit el grup coordinador programarà diferents activitats durant el decurs del 2015.

La Plataforma en defensa de la sanitat pública del Baix Vallès també proposarà als partits polítics que es presentin a les eleccions municipals del maig de 2015 un decàleg o principis en referència a la defensa d’una sanitat 100% pública, en tots els municipis d’influència del Baix Vallès.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Pel dret a la salut

Plataforma ciutadana

Punts de Vista

Blog d'àngelsmcastells, dona, d'esquerres, economista i moltes coses més...

Dempeus per la salut pública

en defensa del Sistema Nacional de Salut amb tot el seu caràcter assolit: públic, universal, de qualitat, integral, solidari i d' equitat garantida.

%d bloggers like this: