Invitació a la sessió del Parlament Ciutadà sobre salut i sistema sanitari de Catalunya

Pel dret a decidir, també, la nostra salut.

Invitació a participar a la sessió del Parlament Ciutadà sobre salut i sistema sanitari de Catalunya. Vegeu programa del dia 28 de febrer fent clic aquí

Benvolgudes,

El Parlament Ciutadà (PMC), la plataforma ciutadana Pel Dret a la Salut (PDS) i el nucli del Clínic del Sindicat d’Estudiants del Països Catalans (SEPC-Clínic), us convidem a participar a la sessió que es realitzarà el proper dissabte 28 de febrer al Paraninf de la Facultat de Medicina de la UB (Clínic) de 10 a 14 hores.

El Parlament Ciutadà, vol complir una doble funció:

Espai de confluència, escenari de cooperació, forma d’expressió i pressió.

Instrument d’acció política de la ciutadania.

Som la ciutadania organitzada qui podem decidir quines són les nostres necessitats. Som nosaltres qui hem de construir els programes d’autogovern que ens permetin fer realitat una nova manera de viure, de relacionar-nos, de compartir, d’estar al món.

La salut no és l’absència de malaltia. La Salut es aquella manera de viure amb autonomia per poder portar a terme els nostres projectes de vida, en solidaritat amb els altres i amb joia de viure i també tenir la  capacitat de lluitar contra les adversitats.

Per això   la salut depèn sobre tot, mes que del sistema sanitari, de factors determinants socials, econòmics i polítics. Per a la Salut cal fer política i posar la protecció de la salut en totes les polítiques públiques.

Volem que participeu a la jornada fent la vostra aportació sobre com afecten a la salut les condicions en les es troba el vostre col·lectiu, o la ciutadania relacionada amb les reivindicacions de la vostra entitat, plataforma o associació.

Finalment, agrairem que en feu amplia difusió d’aquesta important trobada transversal de tot el mon de la salut i dels moviments socials. Adjuntem convocatòria i link per inscriure’s:

peldretalasalut@gmail.com

 

Un pensament sobre “Invitació a la sessió del Parlament Ciutadà sobre salut i sistema sanitari de Catalunya

 1. Luis García González 5 febrer 2015 a les 21:28 Reply

  Bona nit.
  En nombre de la PLAFHC BCN agradecemos su invitación a la sesión del 28 de febrero y esperamos nos indiquen la forma de inscripción para poder asistir.
  Muchas gracias y un saludo.
  Luis García González.
  PLAFHC BCN
  plataforma.hepatitis.c.bcn@gmail.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Pel dret a la salut

Plataforma ciutadana

Punts de Vista

Blog d'àngelsmcastells, dona, d'esquerres, economista i moltes coses més...

Dempeus per la salut pública

en defensa del Sistema Nacional de Salut amb tot el seu caràcter assolit: públic, universal, de qualitat, integral, solidari i d' equitat garantida.

A %d bloguers els agrada això: